Expoziția personală INFANTA a pictorului din diaspora, IOAN IACOB – VINERI, 24 SEPTEMBRIE 2021, la ora 16.00

Citește, află mai mult despre: El Greco, Eugène Delacroix, infanta, ioan iacob, Rembrandt van Rijn, René Magritte, Tiziano Vecellio, William Turner
Expoziția personală INFANTA a pictorului din diaspora, IOAN IACOB – VINERI, 24 SEPTEMBRIE 2021, la ora 16.00

MUZEUL de ARTĂ CONSTANȚA are bucuria să invite publicul iubitor de artă la deschiderea expoziției personale INFANTA a pictorului din diaspora, IOAN IACOB.
VERNISAJUL va avea loc VINERI, 24 SEPTEMBRIE 2021, la ora 16.00.

Ioan IACOB creează compoziții figurative în care materia picturală se așterne în interiorul formei, unde începe să-și trăiască viața interioară. Un figurativ de o picturalitate care-l apropie de un Tiziano Vecellio, de un Rembrandt van Rijn, de un Diego Velázquez, de un William Turner, de un Claude Monet sau de contemporanul Anselm Kiefer.

Pânzele lui Ioan Iacob au fost expuse alături de operele lui Tiziano Vecellio, El Greco, Rembrandt van Rijn, William Turner, Eugène Delacroix, René Magritte, Man Ray, Francis Bacon, Max Beckmann, Mona Hatoum, Shirin Neshat, Gerhard Richter, Christo etc în muzee precum Kunstpalast din Düsseldorf.

Ioan Iacob are lucrări în muzee din Germaina și România; el a avut atât expoziții de grup cât și personale în: SUA, Israel, Germania, Belgia, Olanda și România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed