Termeni şi condiţii

Bun găsit pe site-ul „xArte”!

Prin utilizarea site-ului www.xArte.ro, aţi citit, înţeles şi acceptaţi integral termenii şi condiţiile de utilizare ale site-ului.

Descrierea site-ului

“xArte” asigură informaţii şi articole cu caracter cultural, în mod gratuit, tuturor celor care doresc să acceseze site-ul la adresa www.xArte.RO .
Site-ul www.xArte.RO permite lecturarea şi folosirea informaţiilor de pe site în scopuri personale şi non-comerciale.
Orice comentariu postat pe site de către cititori va fi supus moderării înainte sau după încarcare.
Site-ul www.xArte.RO poate desfăşura oricând, campanii publicitare la orice secţiune din site. Campaniile şi promotiile nu necesită acordul vizitatorilor şi pot fi schimbate oricând, fără un anunţ prealabil.

Responsabilitatea cititorilor “xArte”

Cititorii www.xArte.RO sunt responsabili pentru comentariile postate pe site şi pentru consecinţele publicării acestora.
De asemenea, orice legătură externă sau orice conţinut care le aparţine (user-generated content) trebuie să se supună unor reguli. Orice persoană care ne trimite anumite materiale (fotografii, filmuleţe, declaraţii sau poveşti de la un eveniment) garantează faptul că deţine drepturile de folosire ale acelui material.
www.xArte.ro este scutit de responsabilitate, în cazul în care aceste materiale nu respectă drepturile de autor ale celor de drept. Respectivele materiale vor fi şterse.
Referitor la materialele ilegale, cu caracter pornografic sau discriminatoriu, asemenea materiale sau comentarii pe site vor fi şterse.
Dacă cititorii observă un material care nu respectă drepturile de autor sau regulile de citare, pot raporta acest lucru la adresa .

Drepturi de autor

Drepturile de autor pentru unele informaţii de pe site sunt deţinute de “xArte”, iar altele – de către autori (poeţi, prozatori, publicişti, etc.). Materialele de pe site nu pot fi reproduse integral fără permisiunea anterioară explicită a celor în cauză. Conţinutul site-ului, prin tot ce reprezintă el, este protejat de legea dreptului de autor.
www.xArte.ro îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a adăuga noi reguli şi restricţii, în ceea ce priveşte conţinutul site-ului.
Utilizând www.xArte.ro, sunteţi de acord să îi investiţi pe proprietarii/operatorii, afiliatii şi/sau licenţiaţii acestuia cu imunitate completă în măsura permisă de lege privind toate aspectele legate de utilizarea site-ului.

Mulţumim!