Club de carte, cu Laura Frunză: „Iubirea vieții mele”, de Rosie Walsh

Citește, află mai mult despre: laura frunza, rosie walsh
club de carte cu Laura Frunza Iubirea vietii mele Rosie Walsh

Vă așteptăm cu drag la un club de carte la Librăria Humanitas Lipscani, în data de 10 noiembrie, 18:30, cu Laura Frunză ca moderatoare, să vorbim despre noul roman scris de Rosie Walsh – „Iubirea vieții mele”, o poveste tensionată despre dragoste, pierdere și iertare.

Te-am ținut în brațe în fiecare noapte timp de zece ani și n-am știut niciodată cum te cheamă. Avem un copil împreună. Un câine. O casă. Cine ești?

Emma, un biolog marin recunoscut, își iubește soțul, pe Leo, și pe fiica lor, Ruby ‒ ar face orice pentru ei. Dar aproape tot ce le-a spus despre ea însăși e o minciună. Iar ei n-ar fi aflat niciodată, dacă soțul său ar fi avut orice altă slujbă. Leo este însă un scriitor de necrologuri. Atunci când Emma se îmbolnăvește, Leo încearcă să se împace cu boala ei așa cum știe mai bine: făcând cercetări despre viața soției. Dar, pe măsură ce începe să descopere adevărul, devine evident că femeia pe care o iubește nu există. Nici măcar numele ei nu este adevărat.

Combinând ritmul alert al unui thriller psihologic cu duioșia și amărăciunea unei povești de dragoste care se destramă, acest nou roman de Rosie Walsh e imposibil de uitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed