Bienala internațională de artă contemporană Ion Andreescu, Buzău, octombrie 2022

Citește, află mai mult despre: ion andreescu
bienala ion andreescu buzau 2022

Bienala Ion Andreescu reprezinta un etalon in cultura romaneasca contemporana si in “Lumea Artelor”. In prezenta multor personalitati dar si a unui numeros public, ieri a avut loc vernisajul Editiei a XIII-a la Galeriile de arta “Ion Andreescu ” din Buzau.

Prin calitatea artistica deosebita a lucrarilor de pictura, sculptura si arte decorative constituie o expozitie la cel mai inalt standard care nu trebuie rarara.

Bienala Internațională de Artă Contemporană „Ion Andreescu” este unul dintre cele mai prestigioase evenimente culturale internaționale dedicate manifestărilor artistice din domeniul artelor vizuale de la Buzău și din țară, poate și pentru faptul că ilustrează un dialog cultural cu lumea artei contemporane internaționale pe parcursul a 26 de ani, de când a avut loc prima ediție.

De atunci și până acum, și-a câștigat o poziție respectată pe podiumul internațional al artei contemporane, artiștii români, în general, și cei de la Buzău, în mod particular, s-au asimilat unui nod cultural format din iubitori ai artei, curatori și colecționari în acest eveniment cultural de natură să le reliefeze potențialul creator atât în context european, internațional, cât și în spațiul românesc. Un astfel de eveniment de amploare are nevoie de susținere din partea autorităților locale, centrale, precum și din partea sponsorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed