Zilele Revistei “Convorbiri Literare” organizate de ASOCIAȚIA “REVISTA CONVORBIRI LITERARE”, în parteneriat cu PRIMĂRIA MUNICIPIULUI IAȘI și UNIUNEA SCRIITORILOR DIN ROMÂNIA – FILIALA IAȘI

Citește, află mai mult despre: convorbiri literare, zilele iasiului
zilele revistei convorbiri literare 2022

În perioada 12-14 mai 2022 a avut loc cea de-a XXVI-a ediției a Zilelor Revistei Convorbiri Literare. Manifestările de debut – joi, 12 mai 2022, ora 17, la sediul Uniunii Scriitorilor din România (Casa cu Absidă, Sala „Mihai Ursachi”) cu simpozionul Alexandru Tzigara-Samurcaș (1872-1952), director al revistei Convorbiri Literare (ianuarie 1924- februarie1939). Simpozion – urmat de lansarea Antologiei Biblioteca Revistei Convorbiri Literare 2021.

Ziua de vineri, 13 mai 2022, va debuta la ora 9.30, la Casa cu Absidă, Sala „Mihai Ursachi”, cu simpozionul: Diplomație Culturală la Convorbiri Literare, după care va avea loc lansarea cărților: Diplomație Culturală la Convorbiri Literare, Partea I – Serbările de la PUTNA(1871) și BEILIC (1875), Partea a II-a Iraclie Porumbescu – Scrieri.

De la ora 18, la Casa cu Abisdă, Sala „Mihai Ursachi”, sunteți așteptați la festivitatea de acordare a premiilor anuale ale revistei, precum și a Premiului Naţional „Iacob Negruzzi” pentru cea mai bună revistă literară și a Premiului Naţional pentru Critică „Titu Maiorescu”.

Zilele Revistei Convorbiri Literare este o acțiune organizată de ASOCIAȚIA REVISTA CONVORBIRI LITERARE, în parteneriat cu PRIMĂRIA MUNICIPIULUI IAȘI și UNIUNEA SCRIITORILOR DIN ROMÂNIA – FILIALA IAȘI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed