Sezonul Cultural, 2023, la Mița Biciclista Stabiliment Creativ

Citește, află mai mult despre: mita biciclista
Sezonul Cultural, 2023, la Mița Biciclista Stabiliment Creativ

S-a deschis primul Sezon Cultural La Mița Biciclista Stabiliment Creativ prin vernisajul expoziției „Frumusețea unui oraș”, curatoriată de Pavillon de l’Arsenal din Paris, cu un proiect realizat de artistul Dan Perjovschi, precum și cu un concert Nicolle Rochelle 5tet.

ARCEN suține un concert inedit de jazz-swing cu Nicolle Rochelle 5tet. Saloanele istorice din strada Biserica Amzei 9, recent reamenajate, vor găzdui bandul care adună cinci muzicieni din toate colțurile Franței și care ajung să cânte pentru prima data la București, cu ocazia vernisajului expoziției „Frumusețea unui oraș”.

Descoperă povestea saloanelor istorice din casa Miței Biciclista. Veți fi ghidați prin spațiile reamenajate, în care acum multă vreme pășeau prinți, diplomați și alți invitați ai Mariei Mihăescu. Cele două expoziții “Frumusețea unui oraș” de la Paris și de la București sunt curatoriate de Pavillon de l’Arsenal și Dorothee Hasnaș, cu un design realizat de Attila KIM Architects.

Vizitele ghidate au loc Sâmbăta și Duminica de la 12:00 -13:00 și de la 15:00-16:00 și pornesc din recepția Stabilimentului Creativ.

O expoziție realizată de Pavillon de l’Arsenal din Paris și ARCEN prin La Mița Biciclista Stabiliment Creativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed