International Prize – Raffaello & Canova – Mariana Frum – 12 dec 2020, Venetia

Citește, află mai mult despre: mariana frum venetia
International Prize – Raffaello & Canova – Mariana Frum – 12 dec 2020, Venetia

Inceput de an! Ca de fiecare data, fac un bilant. Vreau sa stiu cu ce am ramas, ce am invatat, ce mai am de oferit vietii si mie implicit! Apropierea mea de Dumnezeu, de acea esenta, de acea traire unica, a venit in urma unei experiente dureroase in care chiar sanatatea copilului meu a fost grav afectatată! A fost durerere, au fost intrebari, a fost neputinta. Asa a crezut Divinitatea ca poate sa ma echilibreze, sa simt, sa pretuiesc mai mult, tot, tot ce mi-a oferit cu atata dragoste! Apoi a venit vindecarea, vindecarea copilului, vindecarea mea. Da, am simtit ca am renascut, ca am inteles! Am inteles cine sunt, am simtit ca sunt iubita neconditionat! Acceptand iubirea aceea pura , mi-am pus intrebari, am stiut ca trebuie sa lupt pentru ceea ce mi-a dat! Am simtit ca trebuie sa-mi fructific talentul, Acela de a picta! Tot Dumnezeu mi-a scos in cale oameni – ingeri, care au fost acolo cand aveam nevoie! A fost o minune! M-am dedicat zi si noapte acestei pasiuni care a scos din mine sentimente, dureri, doruri de timpuri demult apuse, de ani binecuvantati si chiar de angoase.

Intalnirea cu distinsul domn Aristotel Bunescu si sotia acestuia, a fost o intalnire care mi-a dictat urmatorii pasi care i-am facut – destul de rapizi. Mi-a dat incredere si speranta. A fost o intalnire care sunt sigura ca nu a fost intamplatoare, cum dealtfel nu au fost nici cele de mai tarziu.

Asa a fost intalnirea virtuala cu doamna Mihaela Pavelescu, ceea care m-a invitat la doua expozitii de grup la Hotel Hilton Bucuresti si Crow Plaza Bucuresti. Intalnirea cu doamna Titrea Adina Moldova, s-a concretizat printr-o alta invitatie la o expozitie de grup la Paque Bistro Bucuresti. Toate aceste reusite au fost precedate de participarea la Cluj Art Galery, in urma unui concurs de lucrari. In tot acest timp munca mea a continuat si in urma unei selectii internationale, am participat la festivalul Raffaello&Canova de la Venetia, unde am fost premiata. Asa a inceput colaborarea mea cu cea mai mare casa de curatori din Europa!

Pentru anul acesta mi-am propus sa am mult mai multe realizari. De ce? Pentru ca muncesc, invat, – facand si o scoala in domeniu – ! Vreau sa fiu mai buna si mai buna! Stiu ca se poate! La orice varsta poti sa-ti indeplinesti visul! Doar sa vrei!

Mariana Frum – Ianuarie 2021

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed