Gabriel Liiceanu în dialog cu Vlad Zografi despre pasionanta carte a lui Heinrich Zimmer

Citește, află mai mult despre: liiceanu, marculescu, zimmer, zografi
liiceanu aprilie 2021

Joi, 1 aprilie, ora 19.30, vă așteptăm la o întâlnire Humanitas #live #online cu Gabriel Liiceanu și Vlad Zografi despre pasionanta carte a lui Heinrich Zimmer, „Regele şi cadavrul. Poveste despre biruinţa sufletului asupra răului“, apărută la Humanitas în traducerea lui Sorin Mărculescu.

„În câte cărți, ca editor, nu am crezut în zadar, nu mi-am pus speranțele, și pe câte nu le‑am făcut să intre în lume cu gândul de a împărtăși celorlalți bucuria și profitul lecturii lor! Regele și cadavrul e una dintre acele cărți care, odată citite, încep să facă parte din desenul sufletului tău. O vei purta în tine toată viața și o vei așeza, ca pe bunul cel mai de preț, pe raftul cărților-bijuterii. Neavând parte la noi de primirea pe care ar fi meritat-o, mi-a rămas ca un ghimpe în inimă. Dar, cine știe, poate că abia acum a sosit vremea acestor pagini scrise de un mare savant al secolului XX, o carte a marilor povești despre bine și rău.“ — GABRIEL LIICEANU

—–
Evenimentul va fi difuzat live pe pagina de Facebook a Editurii 𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬 și pe #𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬𝐘𝐨𝐮𝐓𝐮𝐛𝐞: https://bit.ly/Humanitas-YouTube. Înregistrarea audio va fi ulterior disponibilă pe #𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬𝐒𝐨𝐮𝐧𝐝𝐜𝐥𝐨𝐮𝐝: https://bit.ly/Humanitas-Soundcloud.

—–
Noua ediție a volumului „Regele şi cadavrul. Povestea despre biruinţa sufletului asupra răului“ de Heinrich Zimmer este disponibila în librării și online din 30 martie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed