Educația la timpul prezent – Webinar VIII – Cristi Danileţ – „Educația juridică, moft sau necesitate?” – 16 dec 2021, ora 16:00

Citește, află mai mult despre: cristi danilet, educatie juridica., lege
Educatia la timpul prezent Webinar VIII Cristi Danilet Educatia juridica moft sau necesitate

„Educația la timpul prezent” se intitulează seria de întâlniri live în care avem ca invitați profesioniști din educație. Invitatul din 16 decembrie este Cristi Danileţ, judecător și fondator al Asociației „Voci pentru Democrație și Justiție”.

Cristi Danileţ își desfășoară activitatea în sistemul de justiție din anul 1998. A fost doi ani consilier al ministrului justiției, șase ani membru în Consiliul Superior al Magistraturii și în prezent este judecător la Tribunalul Cluj, specializat în materie penală. Este cunoscut pentru opiniile sale publice privind independența justiției și responsabilizarea magistraților.

În anul 2015 a fondat asociația neguvernamentală „Voci pentru Democrație și Justiție” (www.vedemjust.ro) prin intermediul căreia se implică în viața publică. Cel mai cunoscut proiect al acestei organizații este programul de educație juridică pentru copii și tineri (www.educatiejuridica.ro). În cadrul activităților, profesioniștii dreptului participă la întâlniri unde explică pe înțelesul auditorului care sunt cele mai importante legi, cum este organizat statului, cum funcționează justiția. Copiii au la dispoziție cartea „Elevul și Legea” și aplicația pentru mobil „Lege-n-Dar. Gândeşte legal!”.

Acest eveniment este gratuit și nu necesită preînscriere. Cum participați? Urmăriți coordonatele de dată/timp și intrați pentru live pe pagina de Facebook a Asociației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed