Canzonetta unei nopți de primăvară – Brăila – 17 martie 2022

Citește, află mai mult despre: bella italia, stagiune artistica
Canzonetta unei nopți de primăvară – Brăila – 17 martie 2022

Evenimentul din 17 martie este în fapt Deschiderea Oficiala pentru public a Noului Concept BELLA ITALIA si reprezinta debutul celei de a treia Stagiuni de Evenimente Artistice a BELLA ITALIA BRAILA.

Proiectul a debutat în plina pandemie, in 26 iunie 2020!

Primul eveniment programat in debutul noii STAGIUNI PERMANENTE BELLA ITALIA , este strict legat de conceptul si specificul Restaurantului , cel italian. Astfel, pe 17 martie 2022, de la ora 19,30, este programat evenimentul CANZONETTA UNEI NOPTI DE PRIMAVARA, un concept original care prezintă 4 solisti ai Operei Romane Bucuresti si ai Filarmonicii GEORGE ENESCU din Bucuresti, alături de binecunoscuta si indragita actrita ANCA SIGARTAU, aceasta din urma intr-o ipostaza inedita, cea de muzician.

Soliștii sunt :
– MARIA MADALINA CONSTANTIN- soprana
– IORDACHE BASALIC- bariton
– LIVIU INDRICAU- tenor
– ALIN HORIA MANZAT- bas

Programul cuprinde cele mai celebre cantonete, interpretate intr-un mod original, in formule de duo, trio , cvartet. Plus câteva celebre piese vocale de pe alte meridiane.

Caracterul de excelenta al evenimentului este subliniat de aceasta alăturare de stele ale Operei si minunata Anca Sigartau, de repertoriul binecunoscut unui public larg, de formula spectacular originala care, speram, sa va facă pe Dvs, dragii noștri braileni si nu numai sa cântați alături de distinșii muzicieni!

O Sărbătoare a Muzicii, Spiritului, Bunei Dispozitii, sub semnul Bucuriei si Comunicarii!
Va asteptam in 17 martie, ora 19,30 cu sentimentul datoriei implinite fata de comunitatea braileana, cea care a făcut posibila nașterea acestui brand NATIONAL, BELLA ITALIA, de astăzi in “haine noi”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed