Ștefan Hrușcă – Colinde – Galati – Spectacol de Crăciun

Citește, află mai mult despre: hrusca colinde
stefan hrusca
Casa de Cultura a Sindicatelor Galati – 22 Decembrie 2022, ora 20:00

Ştefan Hruşcă, interpret român din Maramureș, născut la 8 decembrie 1957, în turneu naţional de colinde după 3 ani de absenţă.

După 3 ani de pauză, cântecele de iarnă şi colindele tradiţionale româneşti vor ajunge din nou la inima publicului prin inconfundabila voce a lui Ştefan Hruşcă. Cu stilul său cald şi timbrul vocal învăluitor, cantautorul maramureşean va interpreta “Florile dalbe”, “Steaua”, “Trei păstori,” “Afară ninge liniştit,” “Linu-I lin” şi multe alte piese fără de care sărbătorile de iarnă nu ar fi complete. Nu vor lipsi însă nici cântece-manifest din vremea Cenaclului Flacăra,” printre care se numără incredibila “Rugă pentru părinţi” pe versurile lui Adrian Păunescu.

Cântate mereu cu aceeaşi sensibilitate, colindele culese şi aduse în dar de Ştefan Hruşcă îşi păstrează autenticitatea. Aşadar, primiţi cu colindul şi bucuraţi-vă de un concert ce pune la loc de cinste această tradiţie românească, în cea mai sinceră şi pură formă a sa.

Ştefan Hruşcă s-a născut pe 8 decembrie 1957 în localitatea Ieud din Maramureş şi este unul din cei mai apreciaţi interpreţi români de folk. A debutat în anul 1981 la Cenaclul Flacăra, în cadrul căruia a apărut în peste 1000 de spectacole, dar în mod definitiv a cucerit publicul prin superbele colinde pe care le interpretează ca nimeni altul.

Din 1991 s-a stabilit la Toronto în Canada, dar an de an duce tradiţia mai departe, revenind în România pentru o serie de concerte de Crăciun. Începând cu anul 1991 s-a stabilit în Toronto, Canada….

Discografie:

Rugă pentru părinți (1982)
Urare pentru îndrăgostiți (1986)
Colinde I (1990)
La săvârșitu’ lumii (1993)
Ziurel de ziurel (1995)
Fostele iubiri (1995)
Crăciunul cu Hrușcă (2000)
Sfântă-i sara de Crăciun (2001)
20 de ani (2001)
Iarăși flori dalbe (2005)
Balade speciale (2007)
La mijlocu’ cerului (2012)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed