1. Prima pagină
  2. Muzică
  3. Misha Tsiganov quartet – Carol Davila nr.1 București

Misha Tsiganov quartet – Carol Davila nr.1 București

Citește, află mai mult despre:
misha tsiganov quartet 2023

Pianistul, compozitorul și aranjorul stabilit in New York, Misha Tsiganov, care a apărut pe nenumărate albume de-a lungul carierei sale, inclusiv 4 albume Criss Cross, își prezintă cvartetul ca lider pe scena de la JazzBook.

Muzica afișează amestecul de instrumente moderne si post-bop cu o pulbere de stiluri latine cu o viziune muzicală solidă, sofisticată și bine structurată.

Despre Misha Tsiganov

Misha Tsiganov, pianist de două ori nominalizat la Grammy, s-a născut în Sankt Petersburg, Rusia și a absolvit Colegiul de Muzică Mussorgsky

– laureat al concursului All Russia Jazz (1990)
– A lucrat ca pianist la emisiunea TV Bill Cosby – Little Bill (1999-2002)
– Pianist obișnuit pentru toboșarul legendar JOE CHAMBERS (2004-2008)

Misha a cântat în locații precum Carnegie Hall, Blue Note, Jazz at Lincoln Center, Avery Fisher Hall, Birdland, Iridium și multe altele.

În calitate de lider, Misha a înregistrat 10 albume, ultimele 4 albume au apărut la prestigioasa casă de discuri CRISS CROSS JAZZ.

In timpul sederii in SUA, Tsiganov inregistreaza peste 100 de discuri cu diferite proiecte, a cântat și a înregistrat cu muzicieni precum Clark Terry, Michael Brecker, Randy Brecker, Joe Chambers, Gary Bartz, Claudio Roditi, Chico Freeman, Hendrik Meurkens, Antonio Sanchez, Donny McCaslin, Seamus Blake, Alex Sipiagin și mulți alții.

VINERI, 3 FEBRUARIE 2023 LA 20:00 – Jazz Book, Carol Davila nr.1 București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed