Implant Pentru Refuz la Galați, în concert

Citește, află mai mult despre: implant pentru auz, refuz
implant pentru refuz

E timpul să vă pregătiți pentru un eveniment epic marca Implant pentru Refuz. Sunteți invitați la o seară de explozie sonoră și prietenie, la Galati, pe 6 aprilie 2024 în Versus Pub.

Călătoria Implant Pentru Refuz a început în vara anului 1995 în Timișoara, formația ieșind în evidență printr-un sunet nou,specific și un mesaj direct, profund ancorat în actualitate.

Până în prezent, Implant Pentru Refuz a lansat 9 albume, fiecare reprezentând o treaptă evolutivă prin care a trecut formația. Fiecare reușită, fiecare eșec, devine o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume.

Implant Pentru Refuz pune suflet în întreaga sa creație, reușind să împartă puternice sentimente cu ascultătorii săi. Formația a crescut de-a lungul celor peste 27 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate.

Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și în același timp plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din România.

Componență:

Octavian Horvath – voce(1995-prezent)
Valentin Popescu – –chitara(2000-prezent)
Razvan Nicov – chitara(2006-prezent)
Czifrak Stefan – bass(2009-prezent)
Alexandru Hera – tobe(2012-prezent)

ATENTIE!!! Locurile se ocupa in ordinea sosirii la locatie.

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public.

Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed