Dincolo de Eșec, cu actrița Medeea Marinescu

Citește, află mai mult despre: actori si actrite, esecul in teatru, medeea marinescu
dincolo de esec medeea marinescu

Joi 13.01.22 de la, ora 21:00, sunteți invitați să urmăriți un nou episod al primului serial motivațional românesc “Dincolo de Eșec”, cu Medeea Marinescu, pe pagina https://bizilive.tv/dincolo-de-esec-live/.

In teatru, cu toții ne așteptăm să reușim în tot ce ne-am propus, dar eșecul este o parte inevitabilă a vieții profesionale, sociale si personale, pe care trebuie să învățăm să o îmbrățișăm, dacă vrem să ne atingem potențialul maxim. Eșecul a contribuit la construirea celor mai mari companii si a celor mai importante averi din întreaga lume și este considerat „obiceiul secret” al multor antreprenori de succes, sportivi, politicieni și vedete.

Ce este Dincolo de Eșec? “Dincolo de Eșec” este cea mai nouă serie de episoade care abordează eșecul în profunzime, transformându-l într-o resursă pentru succes! Știm cu toții că eșecul este o parte a succesului, dar nimeni nu vrea să vorbească despre el. Dacă eșecul este atât de important, de ce nu vorbim despre el? Este eșecul cheia către succes? Putem avea succes fără să eșuăm?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed