Mariana Frum şi arta decorativă

Citește, află mai mult despre: mariana frum
Mariana Frum şi arta decorativă

Mariana Frum este din orasul Sibiu, la varsta de 56 de ani, este mama a doi baieti si bunica de 3 ani.

“Incursiunea mea in lumea artei a inceput lent acum 15 ani, cand am inceput sa modelez lutul, apoi bijuterii, pictura pe sticla,fiind cea care m-a adus in stadiul sa iubesc atat de mult arta… Acum doi ani am hotarat sa ma perfectionez, mai mult. Incet, incet am ajuns sa pictez si sa am o diversitate de tablouri lucrate cu diferite tehnici! Succesul in aceasta lume a picturii a venit la momentul oportun, adica atunci cand am fost multumita de ceea ce am faurit!

La inceput am fost descoperita de domnul critic Aristo Bunescu, apoi, am aparut in ziare de profil si la o agentie de presa care promoveaza artisti. Astfel ca acest an, atat de incercat pentru multi dintre noi, pot zice ca a fost un an in care Dumnezeu m-a inspirat si ajutat. Am participat la 4 expozitii colective, care mi-au dat incredere si speranta ca pot mai mult si trebuie sa merg mai departe. Pictura si creatia in general, fac parte din viata mea, precum aerul care il respir, mangaindu-mi sufletul!

Proiecte de viitor?? De ce nu! Timpul nu sta in loc pentru nimeni. Trebuie sa fim optimisti. Ma gandesc cu optimism la expozitia la care am fost invitata la Roma in anul care vine, o expozitie internationala, unde o sa expun alaturi de mari maestri in arta contemporana!

Pentru cei care vor sa-mi urmareasca activitatea si vor sa-mi vada lucrarile, va stau la dispozitie cu pagina de facebook – Marianne Creativ – Arta decorativa.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed