Curs de pictură – Peisaje – Lucan Art Studio – 11 martie 2023

Citește, află mai mult despre: curs pictura
curs pictura 2023

Lucan Art Studio încurajează vocația personală a fiecărui participant la cursul de pictură în acuarelă, particularizând noțiunile plastice și sincronizându-le cu tematici individuale.

Peisajul ca gen al picturii poate fi elaborat în foarte multe tehnici, descriind adevărate poeme ale naturii sau recompunând pe pânză reflexii ale stărilor de spirit specific umane. Inclusă în romantism sau realism, arta peisajului este o formă de expresie plastică aparținând prezentului, atât în direcția naturalistă, cât și în cea a oniricului. De la detaliu la descrieri panoramice, de la schița sumară la finisarea ce poate să creeze impresia de tridimensional, arta peisajului fascinează indiferent de tehnica reprezentării, acuarela fiind unul dintre mediile de lucru cu ajutorul căreia se pot surprinde momente de serenitate sau contraste dramatice.

Pentru modulul de șase lecții ce urmează să se desfășoare ne vom orienta către arta peisajului și multiplele sale fațete. Râuri, arbori, câmpii, nori, răsăritul și apusul de soare vor deveni sursa noastră de inspirație, invitând imaginația să proiecteze cu ajutorul culorilor adevărate stări de spirit sau refugii nuanțate în laviuri de acuarelă.

Strada Pictor Constantin D. Stahi, nr. 6, etaj 1, sector 1, București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed